Website ontwerp in WordPress

website wordpress laten maken groningen en amsterdam

Professionele website laten ontwerpen?

M4design ontwerpt en ontwikkelt professionele websites voor ieder budget.
De websites die wij maken voor onze klanten zijn gebruiksvriendelijk doen ze wat ze moeten doen: uw bezoekers informeren over uw dienst of product.

Beheer uw website volledig met ons gebruiksvriendelijke WordPress CMS

We leveren uw website inclusief Content Management Systeem (CMS). Met dit CMS kunt u eenvoudig zélf uw website bijhouden, verversen en aanpassen, op het moment dat u dat wilt. U hoeft hiervoor geen kennis te hebben van ingewikkelde programmeertaal. Bij oplevering van de website ontvangt u van ons een CMS-handleiding. Bovendien bieden we u gratis support, op afstand óf bij ons op locatie.

Een greep uit door M4design opgeleverde websites

www.geomares.nl
www.ferdysnijders.nl
www.peuterkring.nl
www.vergunningenhuis.nl
www.verduijnhoveniers.nl
www.take-a-break.nu
www.probalancemulticare.nl
www.vmned.nl
www.zorg-plus.com
www.verduijnhoveniers.nl
www.westhoekschilderwerken.nl
www.homeentoys.nl
www.poelmantuinmeubelen.nl (Webshop)
www.bpz.nl
www.avadologistics.nl
www.techcore.nl
www.kokkinderopvang.nl
www.amigoprodukties.nl
www.socho.nl
www.tandartsschoonebeek.nl
www.proxus.nl
www.hanshaan.nl
www.schellekensevents.nl
www.kurkgrondverzet.nl

Een zoekmachine-vriendelijke website

De websites die MeijerMedia maakt, zijn zoekmachine-vriendelijk. We bieden u alle mogelijkheden om uw website te optimaliseren voor indexering door Google en andere zoekmachines. Naast de technische mogelijkheden van het CMS, is de inhoud van de site ook belangrijk voor Google. De content van uw website moet dus optimaal zijn. Heeft u moeite met het schrijven van goede webteksten, of wilt u dat liever uitbesteden? Dan zijn wij u ook graag van dienst!

Social media inzetten?

Twitter, Facebook, Linkedin en overige sociale media kan op veel manieren ingezet worden maar vraagt voor iedere onderneming een andere aanpak. Social media inzetten voor uw onderneming? We bespreken de optimale strategie voor uw bedrijf graag met u.

Investering ontwerp website

M4design ontwerpt en ontwikkelt websites in alle soorten en maten. Voordat we een passend voorstel kunnen doen, willen we graag uw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Pas dan kunnen we een inschatting maken van de kosten en u een vrijblijvende offerte aanbieden. Neem contact op met Mr Internet